Grekiska surdegsbröd med gult mjöl
25kr /st | 550g
Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, får växa i en blandning av mjöl och vatten. Då bildas mjölksyra och ättiksyra som ger syrlig smak på brödet. Surdeg gör även brödet mer hållbart.
Ingredienser: Vetemjöl, salt, vatten, jäst, gult mjöl, grekiska surdeg
- Description
- Additional information
- Reviews (0)
Description
Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, får växa i en blandning av mjöl och vatten. Då bildas mjölksyra och ättiksyra som ger syrlig smak på brödet. Surdeg gör även brödet mer hållbart.
Ingredienser: Vetemjöl, salt, vatten, jäst, gult mjöl, grekiska surdeg
Additional information
Weight | 550 g |
---|
Reviews
There are no reviews yet.