Grekiska surdegsbröd med gult mjöl

Grekiska surdegsbröd med gult mjöl

25kr /st | 550g

Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, får växa i en blandning av mjöl och vatten. Då bildas mjölksyra och ättiksyra som ger syrlig smak på brödet. Surdeg gör även brödet mer hållbart.

Ingredienser: Vetemjöl, salt, vatten, jäst, gult mjöl, grekiska surdeg

SKU: 8792 Category:

Description

Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, får växa i en blandning av mjöl och vatten. Då bildas mjölksyra och ättiksyra som ger syrlig smak på brödet. Surdeg gör även brödet mer hållbart.

Ingredienser: Vetemjöl, salt, vatten, jäst, gult mjöl, grekiska surdeg

Additional information

Weight 550 g

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Grekiska surdegsbröd med gult mjöl”